PROGRAMA 2017

DIA 6 D’OCTUBRE DE 2017

19.00 hores. Inauguració oficial del festival Gràcia Llegeix a càrrec de les autoritats. Biblioteca de la Vila de Gràcia. (Torrent de l’Olla, 104)

19.30 hores. CONFERÈNCIA INAUGURAL: Gràcia en la literatura catalana contemporània. A càrrec de Sebastià Bennasar, escriptor. Biblioteca de la Vila de Gràcia (Torrent de l’Olla, 104). Durada 1 hora.

 

DIA 7 D’OCTUBRE DE 2017

10.00 hores. Classe magistral d’escriptura a càrrec de la Teresa Muñoz. Llibreria La Memòria. Plaça de la Vila de Gràcia. Inscripcions a ballaruga1@gmail.com. Preu: 10 euros. Durada: 1 hora i mitja.

11.30 hores. Literatura i adolescència. Quan perdem els lectors i com podem recuperar-los? A càrrec d’Ingrid Ribelles i Xavier Pijoan, professors de l’escola Nou Patufet. Biblioteca de la Vila de Gràcia. (Torrent de l’Olla, 104). Durada: 1 hora.

13.00. Conferència-entrevista amb Juan Laborda. “El reto de la lectura . Estrategias desde la historia y el cine”. Durada: 45 minuts. Biblioteca de la Vila de Gràcia (Torrent de l’Olla, 104). Durada: 45 minuts.

16.30 hores. Així és la vida d’un llibre. Amb Llucia Ramis (escriptora)  i Xavier Cortès, de la llibreria La Memòria. Biblioteca Jaume Fuster (Plaça Lesseps). Durada 1 hora.

17.45 hores. La lectura i la literatura més enllà del sentit de la vista. A càrrec de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3. Amb Manel Martí, Paquita García i Ricard Cordoncillo. Descobrirem tot d’experiències lectores i creatives que desenvolupen els discapacitats visuals a casa nostra. Durada 1 hora. Biblioteca Jaume Fuster (Plaça Lesseps)

19.00 hores. Conferència-entrevista: HOMENATGE A ALEXIS RAVELO. L’escriptor canari, premi Dashiell Hammett de novel·la i amb una sòlida trajectòria editorial, serà entrevistat per Sebastià Bennasar, director de continguts del festival Gràcia Llegeix en un recorregut per la seva obra i pel camí per arribar a ser escriptor professional. Durada 1 hora i quinze minuts. Biblioteca Jaume Fuster. (Plaça Lesseps).

 

DIUMENGE 8 D’OCTUBRE (TOTES LES ACTIVITATS SERAN A LA PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA)

10.30 hores. Lectura de fragments d’obres. Participen Josep Vila i Rosa Maria Arrazola.

11.00 hores. Lectura popular de contes de Joan Perucho. Inscripcions a ballaruga1@gmail.com

11.30 hores. Espectacle de literatura infantil a càrrec d’Andreu Galán.

12.30 hores. CONCERT DE CLOENDA DEL FESTIVAL I RECITAL DE POESIA. A càrrec de Petit i David Caño.

 

Anuncis